torsdag den 1. marts 2012

Iphone covers


Jeg er også en af de heldige ejere af en Iphone 4. Dem der også har en, kan i hvert fald skrive under på at man passe sindssygt godt på den. Eller rettere sagt, man har ikke råd til en ny, derfor passer man godt på den :-P Derfor går mange af os rundt med cover på. Mit problem er bare at jeg synes alle de cover jeg har set er så pisse grimme, lige ud sagt. I hvert fald hvis det er et cover det skal beskytte ordentligt. Lige nu går jeg rundt med en gennemsigtigt plastikcover, fordi mit cover skulle være et, som var så mindst synligt som overhoved muligt. 


Nu må jeg desværre til at indrømme at jeg trænger til et nyt et, da det er fyldt med ridser. 
Heldigvis fandt jeg denne virkelig fantastiske side med alt for mange flotte covers. Man skal godt nok give 200 kr. for et cover, men det gør jer gerne når de er så flotte. Nu skal jeg bare lige have besluttet mig for hvilke af coverne jeg vil have. Jeg er især forelsket i det øverste med billedet fra NY, det lysegrå med den fede gule farve og det med et billede fra Paris. 
Ihhh! Hvilke et skal jeg mon vælge? Føler ikke lige jeg har råd til at kaste 600 kr. + fragt efter 3 nye covers. :)
I kan finde alle coverne Her

2 kommentarer:

 1. De er godt nok fine!
  Men nr. 2 er min ynglings!
  Knus.

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt vildt med nr. 2, tror bare jeg ser så meget frem til sommer, så jeg vil have et med flere farver. :)
  Knus :-*

  SvarSlet