fredag den 30. november 2012

Torsdagens goder


I går tog jeg med min skønne mor ind på et lagersalg. Det gør altså lige en helt almindelig torsdag meget bedre, når man skal på lagersalg. Lagersalget blev holdt af Amust, og var primært sko, støvler, stiletter, tasker og tørklæder, til næsten ingen penge. De fleste sko kostede 100 kr., tørklæderne 30 og tasker 100. Tingene bestod af sidste års modeller, kollektionsprøver og andensortering. Det var rigtig lækre ting de havde fundet frem, og jeg ville lyve hvis jeg benægtede, at jeg havde fået noget med mig hjem. Hvad jeg fik må i dog vente med at se til i morgen. 
Aftenen i aften kommer til at stå i stand-up'ens tegn. Morgensamlingen på mit gym, har været så dejlige at sørge for 3 herlige komikere Cristian Fuhlendorf, Tobias Dybvad og Anders Stjernholm kommer ud og giver et 3 timers langt show. Inde da, skal jeg dog lige et smut ind til byen for at mødes med nogle venner, så vi kan få os en bid mad, inden vi tager videre til stand-up.   

4 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se hvad du har købt :-)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg har købt. ;-D

   Slet
 2. Det ser ud til at der har været en masse lækre sko! Håber lidt på at du har købt er par sko. :-)

  Det vil betyde rigtig meget hvis du gad, at smutte forbi min blog og aflægge en kommentar http://www.mesmerizedbyme.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan fortælle så meget, at jeg jo har en svaghed for sko. :)
   Tager lige et smut forbi. ;-)

   Slet