mandag den 10. december 2012

2. søndag i advent

Min anden adventsgave i år, bestod af, som i nok allerede har gættet, bogen Blottet for dig. Jeg er lidt af en læsehest, så det var en perfekt gave. I har sikkert allerede hørt om bøgerne i serien Fifty Shades. Alle tre bøger blev jeg færdig med for et par uger siden, så da jeg hørte om bogen Blottet for dig, blev jeg jo nødt til at skrive den på ønskelisten. Jeg er ikke begyndt på den endnu, men ud fra hvad der står bag på, handler den om præcis det sammen som Fifty Shades bøgerne, forfatteren har bare valgt at give personerne andre naven. Jeg krydser virkelig fingre for at der er en anden handling, for ellers kunne jeg jo bare have læst Fifty Shades igennem igen. 
Blottet for dig er den første bog i serien, som kommer til at bestå af ialt tre bøger. Bog nr. 2 kommer allerede her i december måned, så nu må vi se om den også kommer på ønskelisten. Bøgerne er ikke særlig dyre, de kan fås til omkring 100 kr. i butikker som Føtex og Bilka. 

4 kommentarer:

 1. Ej jeg ønsker mig Fifty Shades!
  Kan du lave en slags anmeldelse for dem? Det ville være rigtig fedt :-D

  Vil rigtig gerne følges også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt!
   Jeg synes helt sikkert, at du skal læse Fifty Shades. Det er virkelig de bedste bøger i verden!
   Jeg vil overveje det med anmeldelsen. Det er bare en lidt mærkelig bog at anmelde, da en stor del af den handler om sex.

   Hilsen Katarina ;-)

   Slet
 2. Super dejlig gave :-)

  Du tilbød på min blog, at vi kunne følges, og det vil jeg bestemt gerne!
  Jeg er nu fastlæser hos dig.

  - Sara.
  sarajoergensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt! Jeg følger også dig. ;-)

   Slet