onsdag den 6. februar 2013

Moroccanoil my ass

Blogland har det sidste halve år være besat at denne mirakel olie til håret. Efter utallige indmeldelse af denne Moroccanoil var jeg også blevet overbevist. Jeg skyndte mig ind på Billigvoks for at finde den, og jeg sværger, jeg var ved at falde ned at stolen. En helt almindelig olie til håret kostede 318 kr. Det er jo helt sindsygt, hvem giver 318 kr. for en olie til håret, eller det gør hele blogland jo så. Jeg nægter dog personligt at give så mange penge for det. 
Nu har jeg så været i Matas hvor jeg købte denne olie fra Elvital. Den er også rigtig god, og jeg får det resultat jeg ønsker. En ulempe ved at have pagé hår som jeg, er at det super hurtigt bliver tydeligt hvis spidserne er tørre, det bliver de rigtig hurtigt eftersom jeg bruger glattejern hver dag, for at få det til at sidde. Denne olie gør at dette ikke sker så hurtigt. Det gør mine spidser meget sundere, og mit hår bliver heller ikke så elektrisk, som det normalt gør denne tid på året. Olien koster 100 kr i Matas, men lige nu er den på tilbud til 70 (mener jeg det var), så skøn jer tøser, hvis i også nægter at betale 318 kr. for en hårolie, kan i lige så godt købe denne, den synes jeg ihvertfald er penge vær. 

6 kommentarer:

 1. Jeg er enig...!!
  Den lyder rigtig god den der! Mit hår bliver også nemt meget elektrisk...

  Det ville betyde meget, hvis du gad smutte forbi min blog, og skrive en kommentar!

  Knus Ida!
  http://idas-notebook.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er den også!
   Jeg vil da lige kigge forbi ^^
   Knus Kata

   Slet
 2. Ja, 318 er meget at betale, når man kan få andre billigere :)
  Kys http://camillakolby.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Især når man er ung studerende ;-)
   Knus Katarina

   Slet
 3. Ellers skulle du prøve en helt ren argan olie til dit hår. Det virker endnu bedre, end alle de der blandingsprodukter, og priserne er også mere overkommelige.

  SvarSlet
 4. Ej, det lyder rigtig godt, det kunne være jeg skulle prøve det næste gang. Tak for tippet ^_^
  Knus Kata

  SvarSlet