torsdag den 2. maj 2013

Bikinier 2013 - High Five For Små Bryster!

Summer 2013

Summer 2013 by katarina-f-jensen featuring river island bikini
Så ramte solen også lille Danmark, og det fik mig til at se ekstra meget frem til sommeren 2013. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en lille collage til jer, med alt for lækre bikinier. Jeg har selv de sidste mange år været igennem bikinimareridtet, med forskellige farver og former. Efter aldeles mange kiksede bikini køb, og nogle få succes køb, er jeg så småt begyndt at finde de former der passer perfekt til mig. 

Da jeg ikke har de største bryster i verden, er bøjle bikini et no go! jeg får ingen bryster og min overkrop bliver til dels bare utrolig malplaceret, malplaceret er nok ikke det rigtige ord at bruge, men  min overkrop får ihvertfald en mærkelig form. 
Trekantsbikinierne er lidt bedre, også er de også de mest behagelige. Eftersom mine bryster er små, kan jeg lige så godt udnytte fordelen i at kunne bruge trekantbikinier, da jeg ikke har brug for samme støtte, som der fx. er i dem med bøjle. Dog er de trekantede bikinier heller ikke helt perfekte til mig, da min overkrop får samme problem, som oppe ved bøjlebikinierne.  
Den sidste slags bikini, er den stropløse, dem der er lidt allá bandeau toppe. Det er de bikinier der passer aller best mig. Mine bryster ser skønne ud, og min korte overkrop ser pludselig utrolig lang ud. 

Når det kommer til farver, er jeg uden tvivl til de mørke farver. Jeg er en af de mennesker der efter 3 uger i solen, stadig er lige så bleg, som jeg var da jeg tog afsted. Derfor skal jeg ikke ud i de lyse eller beige farver, da jeg bliver endnu mere bleg end jeg er i forvejen. Ved godt det er svært at tro, at jeg kan se blegere ud end jeg gør til dagligt, MEN det er altså muligt.. 

Efter mange års erfaring har jeg nu endelig fundet ud af, at det er en stropløs bikini jeg skal have skaffet mig i år, og jeg er specielt faldet for den med alle frynserne, så den må jeg have fingrene i, og så skal den selvfølgelig være sort. Mon ikke jeg også får skaffet mig en trekantsbikini, da det er dejligt med en bikini med stropper. 

Indlægget blev en del længere end regnet med, men håber det kan give jer lidt inspiration, til i selv skal ud og finde årets bikini(er).  

2 kommentarer:

 1. Jeg har ret store bryster og det gør det bare ufatteligt svært at finde en pæn og ordentlig bikini som kan holde på det hele og uden man ligner en gammel dame. Misunder dig derfor lidt. :)

  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, alle har vel deres fordele og ulemper. Men til din fordel, kan du jo bruge en bøjlebikini, som også fås i mange flotte versioner.
   Knus Kata :-)

   Slet