fredag den 17. februar 2012

Ferie? JA TAK!

Så er det endelig min tur til at holde ferie! Hvor har jeg dog også trængt til det, eller det synes jeg egentlig jeg har hver gang, men sådan har man det altså bare. Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der har det sådan. 
Min ferie skal bare bruges på at sove længe, ingen lektier, en masse mad og selvfølgelig i selvskab med min dejlige familie. Jeg ved ikke helt hvad planen er sådan helt endnu, udover vi bliver her på Sjælland, det er nu meget rart engang imellem, missunder dog stadig alle de heldige mennesker der skal på skiferie *SUK*, bare det var mig. Der var engang hvor vi rejste på skiferie hvert år til Oslo sammen med den familie vi også var i New York med, men fordi vi holdte en pause et år, er vi aldrig rigtig begyndt igen. Men jeg er optimistisk og krydser fingre hvert år og tænker: Næste år, næste år tager vi sikkert afsted igen, og jeg siger det samme til mig selv igen i år. :)


Jeg håber i alle får en rigtig god ferie. <3

2 kommentarer:

 1. Hvor er du da bare SØD! :) Jeg vil gerne følges, følger nu via gfc! xoxo

  stylebyjosephine.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hey Katarina
  Jeg ved ikke om du kan huske mig fra Aller praktikken. Men jeg har valgt at give dig en blog award, fordi at jeg synes at du har en rigtig fed blog! Du skal nu give den videre til 5 andre bloggere med under 100 faste medlemmer. Du kan evt. se mit indlæg for at se mere om hvad du skal gøre: http://underkuplen.blogspot.com/2012/02/blog-award.html

  Hilsen Sarah :)

  SvarSlet