onsdag den 17. oktober 2012

Fifty Shades

En ting jeg elsker at lave, er at læse. Desværre får jeg ikke så meget tid til det i hverdagen, med skole, lektier og venner.
I ferierne bruger jeg så en masse tid på at læse. Elsker de dage, hvor jeg bare sidder time efter time fordybet i en bog.
Denne ferie er ingen undtagelse. Denne gang har min mor været så sød at købe hele Fifty Shades serien. I har måske hørt lidt om dem i medierne eller fra vennerne. Det er bøger der hitter stort her i Danmark, og vidst også i andre lande. Flere steder er de beskrevet som husmorporno, så det bliver meget spændende at se hvad de mener med det.
Fifty Shades er en trilogi bestående af: Fanget, I mørket og Fri, som alle er skrevet af forfatteren E. L. James
Jeg er ikke selv begyndt på dem endnu, men det sker helt sikkert i løbet af idag eller i morgen.
Kunne i måske tænke jer en anmeldelse af den første bog, når jeg har fået den læst? 

4 kommentarer:

 1. Åh jeg er også vild med at læse, har bare heller aldrig tid til det (eller en god bog at læse). Jeg har hørt til om serien, men aner ikke om hvad den handler om. Så for min skyld må du meget gerne anmelde den :)
  og når du er færdig med serien, kan jeg virkelig anbefale bogen "Niceville". Er lige blevet færdig med at læse den, og den var virkelig spændende!
  Men hey, håber at du vil smutte forbi min blog også :) Er lige begyndt at blogge lidt igen efter noget tid.
  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det skønt med et bogforslag! Som dig har jeg også altid svært ved at finde nogle gode bøger, så derfor vil jeg da helt sikkert overveje Niceville. Er det egentlig bogen bag filmen Niceville?
   Jeg vil helt sikkert tage et smut forbi din blog.
   Mange knus Katarina ;-)

   Slet
  2. Yes, det er det nemlig! Jeg har ikke selv fået set filmen, for er bange for at det ville ødelægge den gode bog, hvis du forstår, hæh

   Slet
  3. Det kender jeg godt, men alligevel synes jeg du skal se filmen, bare for at se hele historien fra en anden vinkel. ;-)

   Slet