søndag den 24. marts 2013

Caviar Nails

I har sikkert set det på forskellige websites, som facebook, tumblr og Weheartit og nu er de også kommet til Danmark. Disse Caviar nails kan købes i Magasin og Bahne, det er ihvertfald de eneste steder jeg har set dem. I fredags var jeg i Magasin hvor de lagde en enkelt negl på kunderne for at reklamere lidt og hvis man så købte et sæt ville de lægge det på alle 10 negle. Jeg valgte ikke at købe sættet, da jeg først lige ville se hvordan det ville holde. Min caviar negl har faktisk holdt overraskende godt. Den rare dame der lagde det på mig, sagde det ville holde til en enkelt aften i byen, men det sidder altså stadig på min negl. Selvfølgelig er der nogle få perler der er faldet af, men det har ikke den store betydning hvis du spørger mig, og jeg har altså både været i bad et par gange og lavet praktiske ting. Caviar sættet koster 160 kr. og består af en neglelak og et glas med små fine perler. Derudover er der en lille plastik bakke med, så der ikke ryger perler over det hele, og man får også en lille tragt med så man kan føre de overskydende perler tilbage i beholderen så man kan genbruge dem.
Næste gang jeg kommer forbi en butik der sælger caviar nails, vil jeg uden tvivl købe mig et sæt og det ender nok med det sorte, da det jo passer til alt. Jeg har tænkt mig kun at lave caviar nails på få negle af gange, da det hurtigt kan bliver lidt for overdrevet og lidt for glimmer agtigt efter min smag. 

6 kommentarer:

 1. Er helt vild med det, så skal helst sikkert også have anskaffet mig de negle!

  jeg har overvejet at lave en spørgerunde på min blog, og ville blive glad hvis du ville smide en kommentar hvis du har nogle på hjerte!

  - hejcirkeline.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fede ja!
   Jeg vil ihvertfald lige smutte forbi din spørgerunde. ;-)
   Knus Kata

   Slet
 2. De er så cool ! :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med dem! <3
   Knus Kata

   Slet
 3. Lækker blog du har dig!
  Måske du kunne tænke dig at følges?
  Smid en kommentar på min blog, hvis det er noget der lyster.
  Knus
  Claras-hotte-blog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er glad for du den falder i din smag.
   Jeg vil helt sikkert tage et smut forbi din blog. ;-)
   Kram Katarina

   Slet