søndag den 23. juni 2013

Blottet Som Blogger

Det er ved være sent, solen er for længst gået ned, de sidste sankt hans bål er så småt ved at gå ud, datoen ændres om få minutter og jeg er blevet ramt af et kæmpe inspirations boost. Normalt bliver blogland præget er bloggere der undskylder, i indlæg efter indlæg, for ikke at have fået blogget. Undskyldningerne lyder på alt fra ingen inspiration, til for lidt tid, eller intet internet. Det er sjovt hvordan man aldrig støder på indlæg, der handler om inspirationen man har, der kører på højtryk og som dukker op på de mærkeligste tidspunkter. Jeg har selv op til flere gange, måtte stå op af sengen for at skive mine tanker til indlæg ned på et papir, så jeg kunne huske dem næste dag. Eller stået i kø i kantinen, og pludselig må finde min mobil frem, for at skrive et indlæg gemt i mine noter. 
Det hele pointet med dette indlæg er, at jeg synes blogland har taget en ærgerlig drejning. Da jeg startede min blog for to år siden, var blogland et land fyldt med bloggere, der følte sig inspirerrede og havde noget sige. Da jeg dengang fortalte folk, at jeg havde en blog fik jeg altid svaret: "Hvad er en blog". Dette svar støder man bestemt ikke på mere. I dag har 1/4 af alle tøserne, i en klasse, en blog. Tøser der starter en blog fordi, tjaa.. det gør veninden også, og så skal man da følge med på "moden". Nu gælder det ikke længere om at komme ud med et budskab, men om at få flest læsere og tilsendt gratis produkter, som de så kan reklamere med på deres blog, hvor det før tiden bare har været en ekstra bonus. 

Denne udvikling har resulteret i, at hele blogverdenen, er blevet et tabu, hvilket er utrolig ærgerligt, da denne verden er helt igennem fantastisk, fyldt med en masse skønne bloggere der inspirere på hver deres måde. Det er nu bare ærgerligt, at der heribland er blogs hvis indlæg kun har det budskab at undskylde for deres ikke eksisterende blogging, hvilket i bund og grund er pisse utiltrækkende..   

9 kommentarer:

 1. Meget fint og ærligt indlæg :) Jeg kan godt give dig ret i dine tanker omkring blogland. Det er lidt trist når det udelukkende er dét en blog går ud på. Der må gerne være andet end events og gratis produkter ;)

  SvarSlet
 2. Oftes er det desværre også de piger, som gør det for veninden har gjort det, er dem som får mest respons. Det er så ærgeligt, når der stadig er bloggere som tager deres blog 100% seriøst.
  Du har ret. Det har ændret sig :-)

  Knus fra
  mallebbp.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Virkelig godt indlæg! .. Jeg kan tydeligt huske den tid som du fint beskriver, hvor langt de fleste slet ikke vidste hvad en blog var, TYDELIGT. Jeg savner de tider, rigtig meget!

  SvarSlet
 4. Mange tak for jeres søde ord, er glad for, at jeg ikke er den eneste der har lagt mærke til det.
  Mange knus og kram Kata ;-)

  SvarSlet
 5. Det er meget fint det du skriver, og jeg er faktisk også enig i meget af det, du har skrevet. MEN jeg bliver simpelthen også nødt til at sige, at blogland jo er et fantastisk sted, hvor man NETOP kan inspirere hinanden. Hvorfor ville folk ellers læse blogs? Jeg følger en helt masse blogs, der netop har til formål at inspirere, og de har ikke valgt at blogge, fordi deres veninde gjorde det. Jeg selv har blogget i snart 2 år, og selvom jeg kan føle mig uinspireret er det ikke ens betynding med, at jeg kun blogger til formål for at "være med på moden". Ellers synes jeg du har fat i noget, men du glemmer måske lidt den anden side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar. Ja, jeg ved godt at der også er en anden side af denne sag. Den kunne jeg også godt have valgt at nævne i denne sag, men da jeg skrev dette, var kogte det hele bare over, med dårlige useriøse blogs, hvilket resulterede i dette indlæg. Men nej, jeg har bestemt ikke glemt den anden side af denne sag. ^_^
   Knus og kram Kata :-)

   Slet
  2. Helt forståeligt! Og jeg er helt med på din side omkring bloglands udvikling :)

   Slet
 6. Hvor giver jeg dig bare evigt ret! Det er så ærgerligt, at folk starter en blog, bare for at få mange læsere og gratis ting OG fordi deres veninde måske har en blog. Derudover er der jo også alle os andre, som knokler røven ud af bukserne, og bruger flere timer om dagen på bloggen, fordi vi har et budskab/inspiration mm., som vi vil dele ud af :-) Som anonym siger, så er der altid 2 sider af sagen. Der vil altid være grådige mennesker - det er bare om at finde de realle og inspirerende blogge <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne virkelig ikke have sagt det bedre selv.
   Tak for din meget søde feedback til dette indlæg, er glad for at jeg ikke er den eneste der går med disse tanker. Så føler jeg mig alligevel ikke som et ondt menneske mere.
   Kram og Knus Katarina

   Slet