tirsdag den 18. juni 2013

No Shooting Star To Guide Me - #16062013

Som lovet får i her resten af billederne fra mit outfit i søndags. Det gør uden tvivl livet meget nemmere som blogger, hvis man skaffer sig en fjernbetjening til kameraet. Lige nu sidder jeg fordybet i min fysik bog, og prøver ihærdigt at fatte det der står, så jeg få en ordentlig karakter hjem. I morgen tidlig skal op og virke pisse klog og selvsikker på det emne jeg var oppe og trække i morges. Krydser virkelig fingre for at det kommer til at gå godt, da dette er en rigtig eksamen, og altså kommer til at tælle med i mit endelige gennemsnit. 
Wish me luck! 

4 kommentarer:

 1. Virkelig fin blog du har, og fedt outfit! Måske burde jeg også overveje, at få anskaffet mig en sådan fjernbetjening, det gør bare det hele lidt lettere!
  anatomic-fashion.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg helt sikkert anbefale! Det bedste af det hele er, at man sagtens kan finde den til billige penge. Mener jeg gav 150 kr. for min i en fotobutik ;-)
   Knus Kata

   Slet
 2. Flot outfit og held og lykke med eksamen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Kunne læse på din blog, at du selv har fået hue på. Stort tillykke med det, det må være så fedt at være færdig med skolen.
   Kram Kata :-)

   Slet