torsdag den 6. juni 2013

My Biggest Inspiration (Fashion)

En ting der aldrig er blevet delt her på bloggen, er mine inspirationskilder modemæssigt. Det/de der inspirerer mig mest, er uden tvivl Olsen tvillingerne Ashley og Mary-Kate. Det startede allerede da jeg var omkring 8 år og fik min føste Ashley og Mary-Kate film. Dengang lavede de film hvor de spillede en familie bestående at de to tøser og deres forældre. Hver film havde så en ny handling, forgående et nyt sted i verden. Det var også dem der fik mine øjne op for fyre, i det de begge fandt en ny kæreste i hver film, og handlingen så udspillede sig ud fra de 4 personer, der havde et dilemma der skulle løses. Bedst af alt, var dog deres stil. Jeg elskede den, og ledte forgæves efter tøj identisk med deres. Men det var jo lidt svært at finde her i lille Danmark. Men Gud hvor jeg elskede deres stil, og så var de jo lidt ældre end mig, så de kunne gå i toppe, hvor man kunne se lidt af maven. Uh hvor var det sejt!! Senere da jeg så lærte at læse større bøger, var det altid serien "Tre mod en" jeg læste. Denne serie handlede også om en familie bestående af de to twins og deres far + barnepigen. Her følger man deres hverdag med pige problemer og hvad der ellers hører til (That is some deep shit, I know). Husker tydeligt jeg lå en sommer med min veninde Frederikke og læste den ene bog efter den anden i tre uger. Dengang var jeg jo 100% sikker på, at dette var taget direkte ud fra deres liv, og det var da umuligt at alt dette var et set-up med et tilhørende manuskript. Hell no!!

Nu er de to elskede twins så blevet en del ældre, og det samme med mig. Dette gør bestemt ikke at jeg holder mindre af dem. Jeg kan sidde time efter time på tumblr eller google, og kigge billeder igennem og nærstudere deres tøj. En anden måde jeg følger dem, er vi bloggen Olsen Anonymous, som dagligt ligger billeder ud at de to tøser, hvor det så også bliver skriver hvor deres tøj er fra. Ja, Olsen tvillinger er uden tvivl min største inspirationskilde. Deres stil kan være så utrolig overdrævet den ene dag og den næste mere "normal", selvom det nok aldrig vil være muligt for de to at klæde sig normalt, eller kedeligt for den sags skyld. Især Mary-Kate, ville jeg intet have imod at skifte garderobe med, og inders inde, så er det nok også hende jeg synes er mest cool af de to. 

En lidt lang forklare på hvorfor netop disse to er min største inspirationskilde, men jeg håber ikke det blev alt for langt, og at jeg nåede at kede jeg inden i kom til vejs ende. 

4 kommentarer:

 1. Hvor har du fundet alle de fine billeder af dem henne? Når jeg leder efter billeder af kendiser osv. er det altid sådan nogle opsatte nogle, altså photo-shoots :-)

  xx Emma
  emmajensens.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Har bare søgt på google under Ashley og Mary-Kate Olsen Fashion, mener jeg det var.
   Kram Kata :)

   Slet
 2. de er gude skønne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan kun give dig ret! <3 <3
   Knus Kata

   Slet