tirsdag den 2. juli 2013

Hvor Svært Kan Det Være At Blogge?

                                                                        
Efter 2,5(!!!!) times fordybelse i bloggen, giver jeg op. Alle ods er simpelthen bare imod mig i dag. Planen i dag var egenlig, at jeg ville lave et outfit indlæg til jer. Billeder der har ligget og gemt sig på mit SD kort den sidste måned, ventende på det helt rigtige tidspunkt til at blive udgivet, og dette perfekte tidspunkt, skulle altså have været i dag. Da jeg så endelig får overført billederne, går det hele bare galt. Billederene er ikke kommet ind på min Ipad, og de ligger heller ikke længere på mit SD kort, da jeg (som jeg ellers ALDRIG plejer), valgte at slette de importerede filer. DUM, DUM fejl! Da jeg endelig var kommet mig over tabet af billederne, besluttede jeg mig for at lave et indlæg omkring skolerelaterede app's. Det er nok det indlæg jeg har brugt længst tid på til dato. Inden jeg trykker på "udgiv" skal jeg da selvfølgelig lige et smut på toilettet... Idet jeg kommer tilbage, er hele mit indlæg væk. Det er i sådan en situation, hvor man er itvivl om man skal grine eller græde. I frustration besluttede jeg mig så for at droppe alle mine idéer og gå i seng. Nu ligger jeg så her og kan ikke falde i søvn, besluttede til sidst, at jeg altså blev nødt til at dele mine blogger-dag med jer, så i kan forstå, at jeg virkelig prøvede at give jer et ordentlig indlæg. 

Hvad har jeg så lært at denne dag?? Tjoo, aldrig lav et skide mål med dig selv om kun at bruge Ipad, ihvertfald ikke til at blogge... Savner min Mac :'(

Som trøst for et ikke ordentligt indlæg, for i her et billedede jeg tog i smug (Sygeste Crime Rider - I know), men kunne ikke lade hver, og heller ikke få øjnene fra ham. Er det kun mig, eller ligner ham fyren ikke fuldstændig Justin Bieber? 

2 kommentarer:

 1. Haha han ligner ham på et prik ! :-) og sikke noget øv

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det er vildt at han kan ligne så meget ;-)
   Kram Kata

   Slet