mandag den 22. juli 2013

I ét med naturen

Planen var egentlig at lave et samlet indlæg med alle mine køb fra Tyrkiet, men da jeg sad og kiggede mine ting igennem, var der altså nogle items der fortjente et indlæg for sig selv, og dette item er det første. Det er ingen hemmelighed at Tyrkiet er fyldt med en masse skodbutikker der sælger Gucci tasker til 150 kr., og A&F tøj til en 3. del af prisen. Vi har snart været så meget dernede, at vi specifikt vælger at gå forbi alle disse butikker, og går op på hovedvejen, hvor man finder de "rigtige" butikker. 
Denne skjorte købte jeg i en større butik dernede, og jeg er mere end forgabat i den. Det er langsomt gået op for mig, at den bestemt ikke er alle kops the, deriblandt min families. Min søster synes den er så grim, at hun spurgte om jeg havde fundet den i skraldespanden.. Det holder mig dog ikke fra stadig at elske den, og har næsten haft den på hver dag siden den havnede i skabet. Den har det perfekte oversize look, dog uden at få mig til at ligne en der har taget 10 kilo på natten over. 

Hvad synes i om den, er den virkelig så slem? 

2 kommentarer:

 1. Må nok indrømme at jeg aldrig ville ifører mig den, den er slet slet ikke min stil. Men så længe man selv føler sig tilpas, kan man jo bære alt!

  Kig gerne forbi - miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det jeg tænker. I sidste ende er det vel også fedest at skille sig ud fra mængden. ;-)
   Kram og Knus Katarina

   Slet