lørdag den 17. august 2013

Only you can make the change

Den dag jeg begyndte at undgå spejlet, vidste jeg at det var tid til at gøre noget ved det...
Jep, dette indlæg skal handle om motion. Hvis i havde fortalt mig for et år siden, at jeg en dag ville lave et indlæg om motion, ville jeg ikke i min vildeste fantasi ikke have troet jer. Det meste af min barndom har jeg gået til dans, hvilket jeg altid har elsket, og mit humør fik altid et boost hver torsdag inden dans. Nu er der ikke længere er et hold der passer, da jeg ikke har lyst til at bruge hver weekend til konkurrencer, og har derfor været nødt til at droppe det, desværre. Det kan nu ses på min krop, at jeg ikke længere dyrker motion, og har derfor valgt at melde mig ind i et fitness center. Oh yes, jeg Katarina har meldt mig ind i et fitness center. (Kan skam godt forstå hvis i ikke tror mig, det gør jeg næsten heller ikke selv).

Det er skam ikke fordi jeg er så pisse overskudsagtig, at jeg nu er medlem af fitness.dk, og skal til at gå op i at mit helbred, næ nej. Det er i bund og grund fordi jeg ikke længere er tilfreds med hvad jeg ser, og så er det jo kun mig selv der kan ændre på det, og det har jeg tænkt mig. 
Og bare rolig, bloggen skal nok blive i sin gamle ånd og ikke spammes med en masse healthy indlæg, MEN et inspirationsindlæg til træningstøj gør vel ikke noget engang imellem. Her har i ihvertfald Nicole Richie on her way from the gym. Hvis det er muligt at se så skide godt ud efter træning, kan det vel ikke være så slemt, eller kan det??  

1 kommentar:

  1. Rigtig fed blog du har!

    Vind et par lækre loafers fra NELLY her:

    http://faymaryhuish.bloggersdelight.dk/2013/08/giveaway/

    / Faymary, Villa Villekulla xx

    SvarSlet